Om företaget

Välkommen till din lokala rörmokare i Västerdalarna. Vi erbjuder alla slags tjänster och produkter inom VVS.

Simonssons Rör utför VVS-arbeten, installerar värmepumpar, värmelösningar, rörläggning och badrumsrenoveringar i nybyggnationer till både industri och privatpersoner.

Vi är även certifierade och diplomerade av Länsstyrelsen Dalarna att anlägga enskilda avlopp och har investerat i en grävmaskin samt att de utför service till en del reningsverk och ombesörjning av vattenbrunnar.

Erik Simonsson som driver företaget tog 2004 över efter sin far och har sedan dess har anställt 7 medarbetare varav en kontorist. Många av våra kunder finns förstås i Sälen, men också övriga Dalarna, och vi har även mycket jobb i Värmland.

Simonssons Rör är ett familjeföretag som har funnits i fyra generationer. Wilhelm startade som rörmokare år 1956. Efter honom tog Sven Simonsson över och efter honom Eriks pappa Bernt.

Vi strävar alltid mot att hålla bra service med kort väntetid. Vår vision är att komma när vi lovat och göra ett bra jobb med bra kvalitet till ett rimligt pris. Vi hjälper gärna till med vår kunskap genom att komma råd och ideér så att slutresultatet blir så bra så möjligt.

Hög service och kvalité till kunden är mycket viktigt för oss och vi håller en jourverksamhet dygnet runt, året runt.

Simonssons Rör blev årets företagare i Maulung-Sälen 2015 av företagarna

Erik Simonsson, Lima, Simonssons Rör AB, är Årets Företagare 2015:

En småföretagare som driver företaget som fjärde generation. Tog över verksamheten med 2,5 anställda 2004 och 2014 har företaget växt till tio anställda och ca 16 miljoner i omsättning. Företagarens grundinställning är att alltid hitta lösningar på saker och ting och kan inte se att något är omöjligt. Har en förmåga att tro på människor och ser var och en persons styrka.

Ett familjeföretag sedan 1956

Vi är ett familjeföretag som funnit i fyra generationer. För oss är det viktigt att blanda högklassig service och kunskap med en känsla av värme och gemenskap. Vi tror på att se våra medarbetare som en del av familjen för att skapa ett större värde i såväl arbetsuppgifter som kollegor.

Hör av dig till oss idag

Simonssons Rör personal

VVS och rörmokare i Västerdalarna

Vi finns i Lima men kan hjälpa dig som bor i hela Västerdalarna. Våra rörmokare med lång erfarenhet står allltid redo att hjälpa dig. Kontakta oss nedan för att få hjälp med dina vvs-arbeten redan idag!

Kontakta oss nu för en kostnadsfri offert och diskutera dina VVS-behov med oss!