Våra tjänster

Välkommen till din lokala rörmokare i Västerdalarna. Vi erbjuder alla slags
tjänster och produkter inom VVS.

VVS-jour Sälen

När ditt avlopp krånglar eller om du står inför andra rörrelaterade problem kan vi hjälpa dig att åtgärda de fel som uppstått. Vår rörjour är tillgänglig under dygnets alla timmar för att snabbt kunna hjälpa dig med allt från stopp i avlopp, spruckna avloppsrör till frusna rör och andra avloppsproblem.

Brunnsborrning

Brunnsborrning & vattenfilter

Vi på Simonssons Rör är här för att hjälpa dig med vattenbrunnar och vattenfilter. Våra certifierade  brunnsborrare och personal inom vattenrening kan assistera vid behov, vare sig det gäller att borra en ny vattenbrunn, installera ett vattenfilter eller ge service till din befintliga brunn.

Industri- & svetsarbeten Sälen

Vi på Simonssons Rör erbjuder tjänster inom industri- och svetsarbeten för såväl företag och industri som privatpersoner. Med våra skräddarsydda lösningar möter vi dina behov och följer alltid högsta branschstandard.

Laga vattenskada med Simonssons Rör

Oroar du dig för fukt- eller vattenskador? Vi vet att vattenskador kan vara en mardröm för såväl boende som företagare, fastighetsägare eller hyresgäster. Vi kan hjälpa dig att åtgärda vattenskador och återställa din bostad till sitt ursprungliga skick.

Rördragning i badrum & badrumsrenovering Sälen

Hos oss på Simonssons Rör erbjuder vi skräddarsydda lösningar för rördragning, rörinstallationer och badrumsrenoveringar i Sälen och norra Värmland.

Installation av värmepump i Sälen

Behöver du hjälp med installationen av bergvärme, frånluftsvärmepump, luft-vattenvärmepump eller en luftvärmepump? Våra montörer tar hand om installationen, ger rådgivning om optimal placering och går igenom hur systemet fungerar.

Rörmokare & VVS Sälen

Vi på Simonssons Rör har hjälpt boende i Sälen med rörinstallationer i fem generationer och tar gärna an ditt nästa projekt. Vi utför VVS-tjänster för såväl företag som privatpersoner och våra behöriga rörmokare arbetar alltid efter uppsatta branschstandarder. 

Kontakta oss nu för en kostnadsfri offert och diskutera dina VVS-behov med oss!