Installation av värmepump i Sälen

Behöver du hjälp med installationen av bergvärme, frånluftsvärmepump, luft-vattenvärmepump eller en luftvärmepump? Våra montörer tar hand om installationen, ger rådgivning om optimal placering och går igenom hur systemet fungerar. Kontakta oss idag för installation av din värmepumpslösning för en kostnadsfri offert.

Rördragning och installation av värmepump

När du väljer oss för din värmepumpsinstallation strävar vi efter att säkerställa att ditt hem får optimal uppvärmning till en så liten  energiförbrukning som möjligt. Vi erbjuder värmepumpar som skapar såväl en bekväm inomhusmiljö som ett mer energieffektivt hem.

Hur fungerar en luftvärmepump?

Luftvärmepumpar är populära lösningar för att hålla klimatet i våra hem bekväma året runt. Men hur fungerar de egentligen? En luftvärmepump drar in utomhusluft, komprimerar den för att öka temperaturen och släpper in den uppvärmda luften i ditt hem. Under sommaren fungerar den också som en luftkonditionering genom att avlägsna värme. Detta energieffektiva system ger komfort året runt.

5 Fördelar med luftvärmepump

  1. Energieffektiv värmepump

Luftvärmepumpar är mycket energieffektiva eftersom de inte genererar värme, utan bara överför den från en plats till en annan. Detta bidrar till att du minskar uppvärmningskostnaderna

  1. Året runt användning

Luftvärmepumpar kan både värma och kyla ditt hem, vilket ger dig komfort under alla årstider. Detta innebär att du inte behöver investera i separata system för uppvärmning och kylning.

  1. Miljövänliga värmepumpar

Luftvärmepumpar använder luften som en naturlig värmekälla och är därför miljövänliga. De minskar koldioxidutsläppen och är ett grönt alternativ.

  1. Enkel installation av värmepump

Installationen är oftast snabb och enkel jämfört med andra värmesystem, vilket innebär minimalt avbrott i din vardag.

  1. Zonuppvärmning

Luftvärmepumpar ger möjlighet att styra temperaturen i olika rum eller zoner, vilket sparar energi och ger individuell komfort i ditt hem.

Kontakta Simonsson Rör för installation av värmepumpar i Sälen

Med våra tjänster är vi på Simonssons Rör AB kan vi hjälpa dig när du behöver en värmepump för att värma upp ditt hem – oavsett om du har en luft- frånlufts- luftvatten- eller bergvärmepump. Kontakta oss för mer information så återkommer vi med ett prisförslag. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en mer energieffektiv och bekväm inomhusmiljö!