Rördragning i badrum & badrumsrenovering Sälen

Rördragning och rörgenomföring i badrum

För att undvika vattenläckage och skador är korrekt rörgenomföring avgörande. Vi erbjuder rörgenomföring i väggar, golv, duschväggar och tak enligt uppsatta branschregler. Oavsett om du planerar en nyinstallation eller en renovering av ditt badrum, ser vi till att rören dras korrekt och effektivt.

Dragning av avloppsrör

Ett fungerande avloppssystem är en viktig del för badrummets säkerhet. Vi utför installation av avloppssystem och ser till att dra avloppsrör på ett sätt som minimerar risken för framtida problem.

Installera vatten och avlopp i badrum

Vi erbjuder helhetslösningar inom vatten- och avloppsinstallationer, från att ansluta ditt badrum till vattenledningar till att säkerställa att avloppssystemet fungerar. Vi strävar alltid efter att hålla kostnaderna transparenta och konkurrenskraftiga.

Installera avlopp för tvättmaskin

Om du behöver förbereda för eller installera en tvättmaskin i ditt badrum kan vi hjälpa dig med installation.

Kostnad för installation av vatten och avlopp i badrum

Priset för installation av vatten och avlopp i badrum kan variera beroende på projektets omfattning och komplexitet. Vi erbjuder kostnadsfria offertförfrågningar för att ge dig en tydlig uppfattning om de förväntade kostnaderna för ditt badrumsprojekt.

Kontakta Simonssons rör i Sälen

Vårt verksamhetsområde inom rördragning i badrum rör sig från Lima i Sälen till norra Värmland. Med mångårig erfarenhet är vi stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar för ditt badrumsprojekt. Kontakta oss för att diskutera ditt projekt eller få en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa det badrum du alltid drömt om!