VVS-jour Sälen

När ditt avlopp krånglar eller om du står inför andra rörrelaterade problem kan vi hjälpa dig att åtgärda de fel som uppstått. Vår rörjour är tillgänglig under dygnets alla timmar för att snabbt kunna hjälpa dig med allt från stopp i avlopp, spruckna avloppsrör till frusna rör och andra avloppsproblem.

Tjänster inom VVS- och rörjour

Stopp i avlopp

Har du problem med stopp i avloppet? Vi har de rätta verktygen för att effektivt åtgärda avloppsproblem, vare sig det gäller toaletten, handfatet eller avloppsledningarna.

Åtgärda spricka i avloppsrör & laga sprucket vattenrör

Om du står inför ett läckande rör kan vi hjälpa dig genom att antingen laga vattenledningen eller byta ut den skadade delen av ditt avloppsrör.

Frusna rör & vattenledningar

Om du får problem med frusna rör är det viktigt att du kontaktar oss så snabbt som möjligt för att förhindra att rören spricker. Vi erbjuder också rådgivning för hur du motverkar frusna rör.

Därför ska du anlita Simonssons Rör vid avloppsproblem

  • Stark lokal förankring:  Som ett familjeföretag med djupa rötter i Sälen brinner vi för vårt samhälle och dess invånare.
  • Tillgänglighet: Vi är tillgängliga dygnet runt för att snabbt hantera akuta problem.
  • Moderna verktyg och VVS-lösningar: Vi använder modern utrustning och metoder för att säkerställa effektiva lösningar för att motverka problem med avlopp.
  • Förebyggande rådgivning: Vi erbjuder rådgivning om att förebygga avloppsproblem och underhåll av avloppssystem.

Kontakta rörjour i Sälen

Vi på Simonssons Rör har hjälpt Sälens invånare med VVS-tjänster i fem generationer och står redo att hjälpa dig vid akuta avloppsproblem eller när du behöver assistans med rörinstallation, badrumsrenovering eller andra VVS-relaterade ärenden. Kontakta oss idag för ditt VVS-ärende.